Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Onze tweede MeetUp043 staat in het teken van visualiseren. Diana Janssen vertelt waarom, voor wie en hoe visualiseren in het onderwijs toegepast kan worden. Uiteraard gaan we zelf ook tekenen. Diana zal een aantal basic teken-skills leren, in de stijl van De Betekenaar. Voorbeelden van Diana’s visuals vind je hier.

Na  een korte pauze gaat Diana verder met het visualiseren van antwoorden op één of meerdere vragen vanuit de groep. Deze halen we ter plekke op  en dan gaan we de drie populairste laten uitwerken door verschillende groepen (afhankelijk van hoeveel mensen er komen). Dit ‘visueel samenwerken’ wordt door Diana gefaciliteerd. Op deze manier kunnen we ervaren hoe het werkt. Als het aanspreekt kunnen dit ook in ons werk (met leerlingen, studenten en/of collega’s) toepassen.

De locatie voor deze MeetUp043 is Zuyd Innovation and Entrepreneurship Lab, Steenweg 64 in Sittard. Dat ligt op loopafstand van het station in Sittard. Kwestie van aan de stadskant van het station de Stationsstraat inlopen en dan kom je als vanzelf via de Stationsdwarsstraat op de Steenweg terecht. Parkeren kan op het parkeerterrein Steenweg, betaald parkeren tot 22:00 uur op koopavonden (klik hier voor meer informatie over het parkeren).

19:00 – 19:15 uur: Welkom en inleiding
19:15 – 20:15 uur : Visualiseren (deel 1) door Diana Janssen
20:15 – 20:30 uur: Pauze
20:30 – 21:30 uur: Visualiseren (deel 2) door Diana Janssen
21:30 – 22:00 uur: Napraten

Als je nog langer na wilt praten, kan dat gezellig in een café in de buurt. Zou je zo vriendelijk willen zijn om je aan te melden via onderstaand formulier? Het is voor de organisatoren fijn als van tevoren bekend is hoeveel mensen er ongeveer komen.

P.S. Als het formulier een foutmelding geeft, dan kun je ons mailen met je naam en je mailadres en kun je er ook gewoon bij zijn!

Aanmeldformulier VISUALISEREN
*Vereist
Naam *
Jouw antwoord
E-mail *
Jouw antwoord
Aanmelding *
Ik werk in het:
Naam school/ bedrijf:
Jouw antwoord
Ik woon in:
Jouw antwoord
Verzenden
Verzend nooit wachtwoorden via Google Formulieren.
Deze content is niet gemaakt of goedgekeurd door Google. Misbruik rapporteren - Servicevoorwaarden