Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

De werkdruk in het onderwijs is hoog. Dit geldt voor iedereen: leraren, ondersteunend personeel en leidinggevenden. De maatschappij stelt steeds weer nieuwe eisen aan het onderwijs, er liggen veel administratieve en andere extra taken en de wijze van vergaderen en communiceren is niet altijd optimaal.

Deze hoge werkdruk kan leiden tot minder werkplezier, overbelasting en stress. Zowel op individueel niveau als op teamniveau heeft dit zijn weerslag. Burn-outs en verziekte teamverhoudingen liggen op de loer.

Herken jij dit? Doe dan mee met deze MeetUp, waar we een Mindful Run (een stressverlagende combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen/wandelen) gaan doen. Je sport, luister naar je lichaam en geniet van het hier en nu. De perfecte manier om stress te verlagen.

Speciaal voor MeetUp043 organiseert Esther Daniëls op dinsdag 31 oktober van 19.30-21.00 uur een Mindful Run. Tijdens deze MeetUp ontdek je wat Mindful Run is en of het iets voor jou is. We verzamelen en vertrekken bij Café Zuid (ingang boven: Plein 1992, nr. 15). Van daaruit lopen we samen naar Stadspark Maastricht waar de Run plaatsvindt.

Het programma is afwisselend (theorie-praktijk). Buiten kan het door het afwisselende programma op het ene moment warm en op het ander moment koud zijn. Zorg er daarom voor dat je een jas/trui bij je hebt die je makkelijk aan- en uit kunt doen. Omdat de MeetUp in de donkere avond plaatsvindt, ontvang je een lampje dat je aan je sportkleding kunt bevestigen. Uiteraard mag je dit houden. De toegang voor de Mindful Run is gratis (net zoals alle andere MeetUps die we organiseren).

Na afloop van de MeetUp is er gelegenheid om bij Café Zuid gezellig na te kletsen, eventueel onder het genot van een drankje. Dit is op eigen kosten. De MeetUp is geschikt voor iedereen, ook als je nog nooit aan hardlopen hebt gedaan. Doe je mee? Aanmelden kan door een mail te sturen. Wil je daarbij je voor- en achternaam vermelden én dat je je aanmeldt voor de Mindful Run? Graag tot de 31e!