Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Deze avond is een vervolg op de MeetUp in september over visualiseren. We gaan onder leiding van Menno Smit praktisch aan de slag met het maken van visuele notities (sketchnotes). Alhoewel dit een vervolg is en we niet de informatie van de vorige Meetup gaan herhalen, kun je ook meedoen zonder dat je naar die MeetUp bent geweest.

Als je de letters U Z M O kunt schrijven, bent je gekwalificeerd (zie  afbeelding). UZMO is overigens ook de titel van een boek over visual thinking. Als je de deze afbeelding ziet, heb je de belangrijkste boodschap van de vorige MeetUp ook meteen te pakken: “Iedereen beschikt over de basisvaardigheden voor visueel communiceren en denken.” Zolang je dat gelooft, ben je welkom op deze avond, waar we praktijkoefeningen gaan doen met het maken van visuele notities.

Aanmelden kan door een mail te sturen. Wil je daarbij je voor- en achternaam vermelden én dat je je aanmeldt voor de MeetUp ‘Visualiseren in de praktijk’? Graag tot ziens! De toegang voor deze MeetUp is gratis (net zoals alle andere MeetUps die we organiseren).

De locatie voor deze MeetUp043 is Zuyd Innovation and Entrepreneurship Lab, Steenweg 64 in Sittard. Dat ligt op loopafstand van het station in Sittard. Kwestie van aan de stadskant van het station de Stationsstraat inlopen en dan kom je als vanzelf via de Stationsdwarsstraat op de Steenweg terecht. Parkeren kan op het parkeerterrein Steenweg, betaald parkeren tot 22:00 uur op koopavonden (klik hier voor meer informatie over het parkeren).